Pakid teevad Eesti inimesed rõõmsaks

Kantar Emori soovitusindeksi NPS tänavune võrdlusuuring näitab, et parimaid teeninduskogemusi saavad Eesti elanikud muuhulgas pakkide saamisest ning saatmisest. Omnival on suurim heameel selle üle, et oleme kandnud olulist rolli inimeste rõõmsaks tegemisel juba viimased sada aastat.

Uuringus, mille raames hindasid 2220 Eesti elanikku erinevatest ettevõtetest saadud teeninduskogemusi, asetus Omniva Eesti TOP10 ettevõtte sekka. Lätis ja Leedus oleme kliendirahulolus teeninud väga kõrgeid hindeid juba mitu aastat järjest. Omniva Läti kõrge teeninduskvaliteet jõudis isegi kolme parima sekka maailma mainekaimatel posti- ja logistikavaldkonna auhindadel World Post & Parcel Awards 2017. Oleme teel selle poole, et ka Eesti klientide rahulolu maailmaklassi tasemele jõuaks ning veendunud, et tulevikus selleni ka jõuame.

Paki saamine on oma olemuselt juba üks väga positiivne sündmus. E-kaubanduse ajastul on iga järjekordse paki kättesaamine võrreldav justkui jõulu- või sünnipäevakingiga. Isegi kui tellija teab, mis pakis peidus on, on lahtipakkimise protsess ning ootusärevus samavõrd eriline kui kingituse puhul.

Täname kõiki meie kliente, kellele oleme saanud oma pakiteenustega rõõmu valmistada. Meie eesmärk on muuta paki saatmine ja kättesaamine niivõrd lihtsaks, et alles jääkski vaid rõõm paki sisust endast.

Omniva – sada aastat rõõmu!