5 põhjust, miks alustada jõulupakkide tellimisega juba oktoobris

Oktoobrikuu on toonud endaga kaasa sombused sügisõhtud. Ilmad hakkavad järjest külmemaks muutuma ning vaikselt hakkab põue pugema jõulusoojus. Kuigi jõulumeeleolu on veel vara tekkima, siis on hetkel parim aeg, et hakata aegsasti jõulupakke tellima, eriti kui on soov tellida jõulukink Hiinast, USAst või mujalt kaugemalt. Toome teieni viis põhjust, miks on just praegu õige hetk, et alustada ostlemist välismaistest e-poodidest.

 1. Saad paki õigeaegselt kätte

Pakimahud kasvavad igal aastal mitmekordselt, mistõttu võivad tarneajad välismaistest e-poodidest pikemaks venida. Anna oma panus ning telli pakk õigeaegselt, et vältida ebameeldivusi, mis tulenevad pakimahu suurenemisest jõulueelsel perioodil.

screensaver_omniva_dec2016_fin

 1. Jääb aega mõtlemiseks, mida kinkida oma lähedastele

Kiiruga tehtud kingitus pole pooltki nii hea, kui üks hästi läbimõeldud kink. E-kaubandus annab suurema valiku parima kingituse leidmiseks. Kui tahad oma lähedasi üllatada, siis mõtle aegsasti, mis valmistab su lähedasele tõsiselt heameelt ning telli jõulukink varakult valmis. Kogu maailma e-poed on sinu päralt.

 1. Hoiad kulutused kontrolli all

Detsembrikuu on aeg, mil väljaminekud on tavapärasest suuremad. Selleks, et jõulud sinu rahakotti auku ei tekitaks, on hea alustada jõulukinkide tellimist juba oktoobrikuus. Miks mitte jaotada oma jõuludega seotud kulud kolme kuu peale ühtlaselt? Põhjaliku otsingu puhul on e-kaubamajadest võimalik leida tihtipeale soodsamaid pakkumisi kui tavapoest. Samuti tasub silm peal hoida sügisestel ostupühadel nagu e-esmaspäev, 11.11, Black Friday ja Cyber Monday, mil võid mõne kingituse kordades soodsamalt soetada.

 1. Jõuad aegsasti tutvuda Omniva soovitustega, mis aitavad tellida paki kohale muretult

Omnival on varuks mitmeid näpunäited, mis aitavad kaasa saadetiste tellimisele.

0A6B6921

 • Telli jõulupakid õigeaegselt, sest tarneajad pikenevad kogu maailma logistika- ja postiettevõtetes.
 • Tutvu tarnetingimustega – tasuta transpordiga jõuab saadetis kliendini aeglasemalt kui tasulise kullerteenusega. Arvesta kaupluse maksimaalsete võimalikke tarneaegadega. Veebikaubamaja AliExpress garanteerib näiteks kauba kohalejõudmise vähemalt kahe kuu jooksul. Vastasel juhul kauba maksumus hüvitatakse. Tavaliselt jõuab kaup küll kiiremini kohale, aga kindluse mõttes on viimane aeg AliExpressist jõulupakke tellida oktoobri lõpus.
 • Pööra tähelepanu tagastustingimustele, et soovi korral tagastada mittesobiv toode.
 • Veendu, et tellitav kaup poleks keelatud ega eritingimustega saadetiste nimekirjas. Nimekirja leiab SIIT.
 • Tutvu tolliprotsessi tingimustega ja võimalike lisatasudega. Kui saadetis ületab maksuvaba piiri, tuleb tasuda importmaksud. Tolliinfoga saab tutvuda SIIN.
 • Vali sobiv kättetoimetusmeetod. Pane tähele, et Omniva pakub võimalust ka näiteks AliExpressi kaubad mugavalt ja tasuta pakiautomaati tellida. Juhendi leiab SIIT.
 1. Jätad oma jõuluaja rahulikuks ja stressivabaks

Kõige olulisem on lõpuks ikkagi see, et jõuluaeg oleks muretu. Paraku on hiliste jõulukinkide otsimisega jõulustress kerge tekkima. Selleks, et ära hoida jõulueelset paanikat, hakka jõulude ettevalmistustega varakult tegelema. Miks mitte alustada jõulukinkide tellimisest.

Omniva soovib kõigile head ostlemist ning rahulikku meelt!

omniva_cover_828x315px_LT_LV

One comment

Comments are closed.