Maa tuleb täita pakiautomaatidega — pakiautomaatide revolutsioon on alanud

Meie Omnivas usume, et iga pakk on rõõmuga täidetud ja toob inimesi üksteisele lähemale. Selle teelolek on põnev ootus ja paki kättesaamine pisike sündmus omaette.

Veelgi suurem sündmus on aga see, et tähistame sel aastal 100 aastat inimeste ühendajana. Selle ajaloolise sündmuse auks paigaldame 2018. aasta jooksul 100 uut pakiautomaati üle Eesti. See tähendab, et aasta lõpuks on meil 250 pakiautomaati üle Eesti.

Ja see on alles algus!

Uute asukohtade valimisel ootame aga Sinu abi ja mõtteid! Tule anna meile teada, kus sooviksid sina edaspidi näha pakiautomaati: https://100automaati.omniva.ee/. Koos loome tuleviku, mis rõõmustab kõiki.

Mida uusi asukohti märkides teadma peaks?

  • Selleks, et näha kaardil väiksemaid asulaid ja külasid, pead kaarti mõningal määral sisse zoomima. Kohaotsingut kaardil ei ole, mistõttu on oluline sobiv asukoht zoomides üles leida.
  • Kui märgid kaardile oma soovitud pakiautomaadi asukoha ning jätad meile oma e-maili aadressi, saame sind teavitada, kui sinu lähedusse uus pakiautomaat paigaldatakse. Nii saad olla kõige kiiremini ja operatiivsemalt kursis oma kodupaiga uuendustega.

Hoia jooksvalt silma peal meie Facebooki lehel, et olla kursis kõige uuemate pakiautomaatide asukohtadega.

Mõnusat märkimist! Maa tuleb täita pakiautomaatidega!