Kuidas saata sel aastal tõeliselt personaalne jõulutervitus?

Juba aegade algusest on jõulu- ja aastalõpuperioodil saadetud nii lähedastele kui headele partneritele jõulukaarte ja tehtud üksteisele kingitusi. Üks eriliselt personaalne jõulukaart või oma disainiga kirjamark koos heade soovidega teeb ilmselt iga Sinu ettevõtte koostööpartneri südame soojaks.

Miks postkaarti saata?

Tänasel päeval pole enam eriline saata õnnitlusi e-kirja, e-kaardi või SMSi teel. Sel viisil saadetud sõnumi “mõju” kestab täpselt niikaua, kui selle läbilugemiseks aega kulub. E-kaardil või e-kirjal pole kunagi võimalust jõuda oma koostööpartneri lauale, kontori seinale või tema poolelioleva raamatu järjehoidjaks. Järjest enam on selles osas aeg positiivselt tagasi pöördumas ning pigem on muutunud haruldaseks ja eriliseks see, kui Sinu hea sõnum jõuab klientide ja koostööpartneriteni posti teel. Kaart või kiri, mille oled ise käsitsi kirjutanud, ümbrikusse pannud, sellele erilise margi kleepinud ja postitanud on väga isiklik ja südamlik viis oma partneritele rõõmu valmistada. Ja millal siis veel kaarte saata, kui mitte jõulude ajal?

Smiling woman holding Christmas gift and hugging man in snowy field

Disaini jõulukaart ise!

Personaalsus on jõuluaja suurim võtmesõna ja personaalne postkaart – olgu selleks kollektiivi ühine pilt, vimkaga jõulusümboolika või saajale armas loodusvaade – toob kindlasti topeltsoojuse kaardisaaja hinge. Isekujundatud postkaardi näol on tegemist maailma ainueksemplariga, mille väärtus ajas aina kasvab.

Kaardi saad Omniva e-poes kujundada täpselt sellise nagu Sulle sobib. Postkaardiks saad valida mõne oma foto või pildi, mida saab muuta huvitavamaks, lisades sellele sealsamas kujundamise käigus ka fotot täiendava teksti („Häid pühi“ vms). Seejärel saad tellimuse ära vormistada, valides trükiks soovitud koguse. Omniva trükib kaardid ning toimetab need Sulle mugavalt kontorisse või sobivasse pakiautomaati.

Ilusad soovid saad postkaardile kirjutada oma enda käega käsitsi ja postkaardile kleepida ka meelepärase margi kas juba olemasolevast margivalikust või disainides täiesti omanäolise margi.

Oma pildiga jõulukaarti saad kujundada SIIN.

iStock-476227581_PNG

Omanäoline mark või jõululõhnaline mark

Omanäolist postkaarti saad kaunistada täiesti erilise ja ainulaadse margiga, millel on firma sümboolika, logo või mõni muu Sulle oluline visuaal. Ettevõtte sümboolikaga disainitud „Minu Mark“ on stiilne lisand, mis annab hea võimaluse ettevõtte kaubamärgi tuntuse tõstmiseks, reklaamikampaania laiendamiseks ning ettevõtte omapära ja eeliste väljatoomiseks.

Marke saad tellida kolme erineva vääringuga ja margilehe kaupa, ühel margilehel on 20 ühesugust marki.

Alusta margi disainimist SIIT.

671_Joulukomplekt2017_naidis

Juhul, kui oma marki disainida ei soovi, on võimalus postkaardile lisada Omniva eriline jõulumark. Juba mitu aastat annab Omniva jõulude ajal välja lõhnava jõulumargikomplekti. Varem on ilmunud piparkoogi- ja kaneelilõhnalised margid, sel aastal on valikusse oodata täiendust mandariinilõhnalise Tallinna Raekoja jõuluturu motiiviga margi näol, mis jõuab e-poodi ja postkontoritesse müüki juba 23.  novembril. Marke saad tellida samuti e-poest SIIT.

Postmargist on saamas emotsionaalne toode ning just see paneb tihtipeale üksteisele postkaarte ja kirju saatma. Nii jõuavad Sinu head sõnumid saajani mitme meele kaudu – nii visuaalselt kui meeldiva ja emotsiooniloova lõhna teel. Lisaks eraisikutele on ka paljud ettevõtted jõudnud templi kasutamise asemel tagasi postmargi kasutamise juurde – et eristuda massist, olla  personaalsem ja lähedasem oma koostööpartneritega.

Ja ei tasu karta, et kui saaja kaardi postkastist leiab, on lõhn juba lahtunud – eelmise aasta kaneelilõhnalised margidki lõhnavad veel siiamaani. Ja kuna jõulud on ka heategevuse aeg, siis jõulumarkide komplekti ostuga toetad ka SOS Lasteküla. Veel üks rõõm lisaks!

Merlet

Loe lisaks: https://pood.omniva.ee/et/content/16-disaini-ise-mark-voi-postkaart