Esimene laulev kirjakast Eestis

T1  kaubanduskeskuse neljandal korrusel asuvas Super Skyparki teaduspoes on avatud Omniva ala, kus saab oma tervitused postiga saata ainulaadse laulva kirjakasti kaudu – kirja kasti lastes hakkab mängima muusika.

Linnumaja meenutav kirjakast on umbes 4-meetrise puu küljes. Sealsamas on olemas kõik vajalik heade soovide saatmiseks üle kogu maailma – puu küljes on valik postkaarte, ümbrikke ja marke. Ei olegi muud kui valida endale sobivad, sättida ennast mugavalt pingi peale istuma ja võtta aeg maha, et linnulaulu saatel lähedastele või sõpradele kaardid valmis kirjutada. Nagu vanasti. Kui kaart jõuab kirjakasti, siis kuuleb tänutäheks armsat jõulumuusikat.

Kuidas tulime sellise lahenduse peale?

Omniva puu on loodud sümboliseerimaks posti, mis on ühendanud inimesi ja kogukondi sajandeid. Täpselt nagu iga uus võrsuv puuoks viib lehed taevale lähemale, toob postiteenus ja selle areng inimesi üksteisele lähemale.

Omniva on kasvanud koos meie riigiga, ajades uusi oksi ja võrseid laiali, et iga päev veel paremini oma inimesi teenida. Tänaseks oleme kasvanud suureks puuks, mille oksad ulatuvad üle kogu planeedi, ent juured on tugevalt maas.

Tänapäeval on inimeste ühendamine saanud uue tähenduse. Tuhanded kilomeetrid vahemaana ei ole enam takistuseks. Kirjad, kaardid ja pakid on teinud inimesi veelgi lähedasemaks. Rõõmsad ostud veebist ja üksteisele saadetavad pakid liiguvad iga päevaga aina kiiremini ja just sinna, kus on kõige mugavam neid kätte saada.

Tule Sinagi T1 keskuse neljandale korrusele Omniva puu juurde ja saada oma head soovid teele!

Head avastamist soovides

Maria Britikovski
Postiäri turundusjuht