Kāpēc sūtījumus ir svarīgi sūtīt kartona kastēs?

Kartona kastes ir labākais, piemērotākais un izmantotākais iepakojums e – komercijas piegādēm visā pasaulē. Turklāt kartona izmantošana sūtījumu nosūtīšanai Eiropā jau kļuvusi par tendenci. Eksperti prognozē, ka otrreizēji pārstrādāts kartons būs nākamais pieprasītākais produkts, jo tas ir daudzpusīgs un videi draudzīgs. Turklāt tas ir fakts, ka daudzas valstis spēkā ir pieņēmušas plastmasas izstrādājumu apliekamo nodokli, un jau drīzumā varēsim ierobežot plastmasas iepakojumu izmantošanu kopumā.

Lai rūpētos par dabu, Omniva aicina ikvienu, plastmasas maisiņu vietā, savu sūtījumu iepakot kartona kastē, kas var būt pārstrādājamas un atkārtoti izmantojamas. Esam apkopojuši trīs  iemeslsus, kādēļ kartona kastēm būtu jādod priekšroka sūtījumu nosūtīšanai.

Kartona kastes aizsargā

Kartona kaste spēj nodrošināt sūtījuma drošību transportēšanas laikā. Tā materiāls ir veidots tā, lai tas spētu izturēt dažāda veida svaru, kā arī tam piemīt mitruma aizsargājošas spējas. Lai arī ir daudz un dažādu faktoru, kas veicina sūtījuma transportēšanas drošību ( vairāk lasi šeit), kartona kastes ir primārais transportēšanas materiāls. Kartona kastes ir pieejamas dažādos izmēros un biezumos, līdz ar to izvēloties nosūtīt sūtījumu, kartona kastes būs piemērotākais veids, lai rūpētos par sūtījuma drošību.

Kartons ir ļoti pielāgojams materiāls

Jau minējām, ka kartona biezumu ir iespējams pielāgot, lai tas būtu ideāli piemērots jebkuram produktam/sūtījumam.  Turklāt kartons uz savas virsmas var uzņemt dažādus pārklājumus kā piemēram līmlentes, kuras viegli pielīp pie iepakojuma un nodrošina tā papildu aizsardzību un stiprināšanu. Kartons ir pieejams dažādos izmēros, līdz ar to, to var viegli salocīt dažādās formās, lai tas būtu ideāli piemērots jebkuram sūtījuma izmēram.

Kartons ir rentabls un ilgtspējīgs materiāls

Kartona kastes ir viens no lētākajiem materiāliem. Tam nav nepieciešamas augstas darbaspēka izmaksas vai dārgi tehnoloģiski rīki, lai tas tiktu saražots. Bez tam, kartons ir diezgan viegli pārstrādājams, un jebkuru kartona kasti var salocīt un uzglabāt, lai to izmantotu atkārtoti, saudzējot dabu un dodot priekšroku vairākkārtējai izmantošanai.

One comment

Comments are closed.