Pärnus paistab alati päike – Omniva suvetuur

Ühel sombusel teisipäeva varahommikul lõime suvetuuri tiimiga autole hääled sisse ja võtsime suuna Pärnu poole. Teekond läks üsna vihmaselt, kuid see meid ei morjendanud – me olime kindlal missioonil. Kaasa oli pakitud rõõmus meel, auhinnad Pärnakatele ja kokku lepitud kaks kokkusaamist Pärnu postikulleritega.

image00003

Rohenäpust postikuller, kes on kõikide koerte lemmik 

Valentina on Omnivas töötanud alates eelmisest novembrist. Algus oli keeruline, kuid tänu oma headele kolleegidele sai Valentina kõik nipid ligi kuu ajaga selgeks ning töö hakkas viperusteta sujuma.

Valentina alustab oma tööpäeva kell 6 hommikul ja teeb nelja kilomeetri pikkuse linnaringi. Ring kestab tavaliselt umbes kella 14ni, kuid vahel võib kodus olla juba kella 10-ks. Valentina rääkis, et kuna postikulleri kindad on mõnusad koerte sügamiseks, siis on ta eriline koerte lemmik.

Vabal ajal on Valentina rohenäpp ja hoolitseb oma aialapi eest sõbranna juures.

Pärast mõnusat jutuajamist Valentinaga viis ta meid vaatama midagi väga ainulaadset – nimelt on Pärnus keset linna lehmad! Tegemist on projektiga URBANCOWS. Soovitame kõigil neid vaatama minna, sest iga päev ei näe linnapildis lehmi.

67327022_2899815306699991_5917777318213844992_n.jpg

13 aastat rõõmu toomist 

Omniva teine postikuller Relika on olnud sellel ametikohal juba 13 aastat ja tema entusiasm töö osas on lausa nakkav. Parimaks osaks oma töö juures peab ta tööandja vastutulelikkust – kui vahepeal on vaja arsti juures ära käia, siis ollakse nõus ja organiseeritakse kanderingid ümber. “Töö iseloom on lahe ja tunde täis ei pea istuma – teed oma ringi ära ja tööpäev on sinu jaoks läbi,” ütles Relika. Kui ka Sina tunned, et postikulleri töö on midagi Sulle, siis tutvu vabade tööpakkumistega meie kodulehel. 

Ühe asjana soovisid meie mõlemad armsad postikullerid inimeste südamele panna, et postkastid tuleks ära märgistada ja panna postikulleri jaoks selgesti nähtavasse kohta, eelistatavalt krundi äärde. See muudab rõõmu kohaletoimetamise palju lihtsamaks ja mugavamaks.

image00006

Ei saa ikka ilma Pärnu rannata 

Mis Pärnus käik see õige ole, kui Pärnu randa ei külasta? Kohale jõudes tervitas meid mõnus soe päikesepaiste ja järsku oli kogu eelnev sombune päev unustuste hõlma langenud. Pärnus on tõesti alati päikeseline!

Lainete loksumine juhatas meid rannaäärsesse surfiklubisse Aloha, kus meid võeti soojalt ja sõbralikult vastu. Nägime oma elu suurimat SUP’i lauda, millega on ka Sinul koos sõpradega võimalik sõitma minna. Selleks osale Omniva Instagrami loosimängus.

image00005

Kas oled peesitaja või linnapuhkaja? Pärnus on kõigile midagi

Pärnu oli lahe! Täname kõiki, kes meid nii soojalt vastu võtsid ja meiega juttu ajasid. Soovitame oma suvest maksimumi võtta ja vähemalt korra Pärnus ära käia. Tegevust on siin ju palju – kui tahad miskit hamba alla, võid külastada näiteks Valentina soovitatud Aleksandri pubi, Joonase kohvikut või Supelsaksasid. Pärnu ümber on palju ilusaid kohti – näiteks Valgerand, Reiu rand ja Treimani, Tori põrgu ja Pärnu ümbruses olev mets. Kui oled rohkem linnapuhkuse armastaja, võid külastada näiteks kino, batuudikeskust, Aloha surfiklubi või kaubanduskeskusi. Pärnus on kõigile midagi!

 

Jälgi meie suvetuuri Omniva Instagramis storyde alt.