Uuemad pakiautomaadid toetavad ka viipemakset

Klient küsib: „Olen varem saatnud pakiautomaadist pakke, kasutades viipemakset oma Garmini käekellaga. Nüüd aga jäin hätta, sest mul ei olnud pangakaarti kaasas ja viipemakse selles pakiautomaadis ei toiminud. Milles asi?“

Viipemakset toetavad kõik Omniva uued pakiautomaadid (Hivebox) ning samm-sammult lisame viipemakse võimalust ka eelmise põlvkonna automaatidele (Integer). Praegu toetab viipemakset juba üle poole pakiautomaatide võrgustikust Eestis ning uue aasta alguses juba kõik pakiautomaadid.

Seda, kas tegu on Hiveboxi või Integeri masinaga, saab vaadata Omniva kodulehel pakiautomaatide nimekirjas, kus Hiveboxide taga on märge „UUS“.

Pakiautomaatides, mis viipemakset toetavad, saab viibates maksta kõigi pangakaartide, nutitelefonide, käekellade ja muude nutiseadmetega, mis seda võimaldavad. Mugavat viipamist!