Omniva Suvetuur – looduskaunis Rapla

Raplat, 5000 elanikuga linna kaunistavad mitmed terviserajad, kirikud ning veekogud. Igatahes on tegu kohaga, mida tasub külastada. Nii võttis ka Omniva suvetuuri meeskond eesmärgiks tutvuda lähemalt Rapla, sealsete elanike ja kolleegidega.

Rapla Jaotuskeskuses töötab 40 inimest. Suvetuuri tiimi võtsid vastu tõeliselt särasilmsed töötajad ning oli tunda, et tegu on igati ühtehoidva ja motivatsiooni täis meeskonnaga. Eriliselt soe tunne oli neid näha arvestades aasta alguses olnud rasket aega, kus vaid 60% töökohtadest olid täidetud ja mis paraku paistis ka kliendile. Olemasolevad töötajad panid aga seljad kokku ja said hakkama. Kohtusime Rapla postikullerite Janeli ja Mariga, kes rääkisid oma tööst lähemalt.

image00003

Kõige toredam lugu tööl?

Janeli: Kindlasti on oma lugu koertest rääkida igal postikulleril. Minul on juhtunud, et saan pea kõigi koertega hästi läbi ja nad ootavad mind rõõmuga. Hagudis on mulle väga armsaks saanud koer nimega Mummi, kes alati mind musidega tervitab. Loomulikult teeb alati südame soojaks ja vahel hinge härdaks see, kui kliendid südamest väikeseid kinke teevad, jättes mulle mett või mune. Pesnionipäevadel aga ootavad inimesed mind kommidega

Mari: Teades, et kõiki koeri siiski ei saa postikuller usaldada, on mul juhtunud küll hästi. Eelmise esmaspäeva hommikul, kui läksin ühele kliendile reklaami viima, lõin autoukse selja taga rõõmsalt kinni ja tahtsin oma tavapärasel kiirel sammul minna kliendi ukseni. Et öösel oli sadanud, selgus aga, et muru oli märg ja libe ning järsku leidsin end selili maast. Ehmusin, kui mulle lähenes suure hooga koer, keda ma varem näinud ei olnud. Koer aga ronis mulle otsa limpsis mind 3-4 minutit järjest.

Kaua oled Omnivas töötanud ja mis meeldib / ei meeldi?

Janeli: 23. august saab minul aasta Omnivas töötamist. Mul ei ole midagi sellist, mis ei meeldi. Vastupidi, mulle väga meeldib mu töö! Naudin seda, et sõidan päev läbi autoga ja saan inimestele rõõmu pakkuda, näen erinevaid asju ja uusi kohti.

Mari: Mulle meeldib ka kõik! Olen töötanud ühe kuu. Enne seda töötasin 10 kuud koostööpartneri juures, kuid olen palju rohkem rahul nüüd Omnivas töötades. Mulle meeldib see, et saan uusi kohti avastada, kus pärast ise käia perega uudistamas.

Postikullerid pakatasid energiast ning rääkisid, kuidas nende tööpäev on juba tavaliselt selleks ajaks lõppenud, kui kõik teised alles ärkavad. „Laupäevane tööpäev on peaaegu nagu puhkepäev. Lasen elukaaslasel magada ja kui mina koju jõuan, siis saame koos hommikuga alustada,“ rääkis Janeli. Lisaks naersid mõlemad, et tööl käimine annab neile energiat ja aktiivsust juurde ning ka teised on küsinud, et „Mida sa seal töö juures teed, et sa ei väsi?“

image00005

Millised on Rapla ümbruse toredad kohad, kus veeta vaba aega?

Janeli: Raplas käin Vesiroosi matkarajal elukaaslasega jalutamas ja kalal. Teine koht, mis meeldib on Kaisma – ka seal käin kalal, mis on ka üks mu hobidest, ja samuti ka paadiga sõitmas. See on mõnus ja ilus looduskaunis koht.

Mari: Sulleri Puhkeala Järvakandis on koht, kus suvel käia lastega ujumas ja mänguväljakul. Talvel käin Palukülas kelgutamas.

Ka meie suvetuuri meeskonnaga külastasime Vesiroosi matkarada ning soovitame soojalt – tegu on igati mõnusa kohaga, kus hinge tõmmata või sporti teha.

image00004

Kohtusime tuuril ka mitmete meie klientidega. Nägime nii palju rõõmsaid nägusid ning pärast Raplas käiku oli süda soojust täis! Võib suure kindlusega öelda, et Raplas ja Raplamaal elavad tublid ja toredad inimesed, kes postikullerit naeratusega tervitavad. Kui Omnivas töötamine võiks ka Sulle rõõmu pakkuda, siis tutvu meie tööpakkumistega lähemalt kodulehel.

Aitäh! Tervitused Raplamaale!