Miks tulla töömessile?

Loo autor: Hillar Matto, Omniva värbamisjuht

Töö- ja karjäärimessidel osalemine on muutumas aina populaarsemaks ning andnud seeläbi nii tööandjatele kui ka tööotsijatele võimaluse ja koha omavahel kohtumiseks. Jätkuvalt on aga päevakorras küsimus, miks on töömessidel osalemine kasulik, kui töökuulutusi on võimalik leida ka interneti avarustest või ajalehe veergudelt?

Lisaks erinevatele messi raames korraldatavatele töötubadele ning seminaridele annavad messid külastajatele võimaluse kohtuda potentsiaalsete tööandjatega. Silmast silma kohtudes saab tööandja Sinuga kontakti luua ning samuti Sina ettevõttega, kuid on veel mitmeid nüansse, mida tasuks silmas pidada.

Messil osalemine annab võimaluse:

  • tutvuda erinevate ettevõtetega ning ametikohtadega, avardades sellega enda silmaringi võimalike töökoha valikute osas;
  • saada vahetut kontakti erinevate tööandjatega ja tänu sellele tunnetada ettevõtte sisekliimat; – tutvustada end tööandjale silmast silma ja näidata end parimast küljest, muutes end meeldejäävaks teiste kandideerijate seas;
  • arutada tööandjaga erinevaid vabu ametikohti ning saada nende kohta detailset infot;
  • küsida tööandjalt nõu ning võimalusel suunamist sobiva ameti suunas;
  •  saada osa messi melust, samuti kaasa mõne toreda meene ning ka suu magusaks!

Omniva osaleb aastas kokku umbes kümnel töömessil üle Eesti, seal hulgas ka tudengimessidel Tallinnas ja Tartus. Ettevõtet ei esinda mitte ainult värbajad ja personalitöötajad, vaid ka teiste ametite esindajad, kes oskavad detailselt rääkida tööst, mida messikülastajatele pakume. Messe oodatakse meie majas rõõmuga, sest kandidaatidega vahetu kohtumine on muljeterohke ja pakub ka vaheldust oma tavapärasele tööle.

5. novembril oleme Omniva tiimiga Lasnamäe töömessil Lindakivi kultuurikeskuses. Tule astu meie juurest läbi!