Jõulueelsed pakimahud löövad taas rekordeid

Jõuludeni on jäänud veel viimased päevad ning taaskord saame rõõmuga tunnistada, et pakke saadetakse rohkem kui kunagi varem. Eelmise aasta pakirekordid on juba ületatud, kuid tänu erinevatele arendustele saame sama ajaga klientideni toimetada märkimisväärselt rohkem pakke ilma, et peaksime teenusekvaliteedis ja –mugavuses järeleandmisi tegema. Tänu pakiautomaatide võrgu laiendamisele, uuele logistikakeskusele, tööjõu planeerimisele ja logistikaprotsesside arendamisele ei ole ka 50 000 paki kohaletoimetamine ühe päeva jooksul meie jaoks probleem.

Statistika näitab, et aasta kahe viimase kuuga toimetab Omniva kohale tavapärase kolme kuu pakimahu. Jõulueelsetel päevadel kasvavad pakimahud tavapärasest ligi kaks korda suuremaks.

pakid.jpg

Meie pakiautomaadivõrku on lisandunud hulgaliselt uusi pakiautomaate ja lisakappe, mis aitavad jõulupakid paremini ära mahutada. Võrreldes eelmise aasta novembriga on Omniva võrku lisandunud üle 100 uue pakiautomaadi. Vaatamata sellele paneme kõigile pakisaajatele südamele, et kui pakk juba postkontoris või pakiautomaadis ootab, siis tasub see esimesel võimalusel välja võtta. Nii saame ka järgmiste klientide pakid kiiresti kohale toimetada. Selleks, et ka kliendid aitaksid kiiremale pakivoole kaasa, loosib Omniva kiiremate pakisaajate vahel välja auhindu. Selleks tuleb pakil järele käia vähemalt nelja tunni jooksul selle ladustamisest.

IMG_2601

Samuti soovime kõikidele e-poodidele südamele panna, et ka viimased jõulutellimused saaksid Omnivale õigeaegselt üle antud. Jõulupühade ajal ning 1. jaanuaril puhkavad ka usinad postitöötajad ja kullerid, mistõttu pakiautomaatide täitmist ja tühjendamist sel ajal ei toimu. Samuti on neil päeval suletud postkontorid. Selleks, et pakk enne jõule kohale jõuaks tuleks see Omnivale üle anda 19. detsembriks. 23. detsembril teele pandud pakid jõuavad pakiautomaatidesse 27.detsembril, 31. jaanuari pakid aga juba 2. jaanuaril.

 

Soovime teile rõõmurohkeid pühi ja edukat uut aastat!