5 põhjust, miks saabuval sõbrapäeval saata postkaart

Veebruarikuu keskel 14. veebruaril on üle maailma inimesed tähistamas sõbrapäeva. Aega ja tähelepanu oma sõpradele võiks kindlasti jagada igal ajahetkel, ent sõbrapäev annab pidepunkti korraks mõelda, kas oled märganud oma elus kõiki häid inimesi.

Miljonid inimesed on sõbrapäeval oma tähelepanu jagamas läbi sotsiaalmeedia piltide, kiirsõnumite ja kõige muu vahvaga. Lihtne on selles infovoos jõuda küsimuseni, kas kõik need hea soovid mitte pealiskaudsed ja lihtsalt müra ei ole? Kirjeldatust hoopis teises toonis on postkaardid – miski, millega sajandeid on oma parimaid soove lähedastele edastatud. Miks?

Postkaart toob pühademeeleolu

Kirja saatmine sõbrapäeva puhul on tõeline pühademeeleolu looja. Mitmetes koolides ja töökohtades on sõbrapäevadel avatud majasisesed postipunktid, kust kaardile pandud rõõmusõnumid toimetatakse üllatunud saajatele. Võib öelda, et postkaart on üks sõbrapäeva sümboleid.

kelly-sikkema-530120

Postkaart on isiklik

Postkaardi saatmine ja saamine on ühtviisi isiklikud kogemused. Kirjasaajana tead, et saatja pühendas oma aega ja tähelepanu, et just Sinule kirjutada.

Postkaart annab uue võimaluse

Kunagisele sõbrale võib olla ootamatu nt sotsiaalmeedias lihtsalt esmakordselt üle pika aja kirjutada. Postkaart ei ole pealetükkiv – saaja saab siira ja vahetu sõnumi ning võimaluse ammuse tuttavaga uuesti juttu alustada.

Letters On Tabletop

Postkaardil on oma lugu

Postkaardil on oma lugu. See lugu rullub lahti pildist, mille baasilt valid välja sobivaima kaardi. See jätkub sõnades, mille kirjutad kaardile. Neile sõnadele annab tooni su käekiri, su kirjaviis. Postkaardi vormistab lõpule aga teekond – mis margi oled sellele kleepinud ja kuidas tublid postitöötajad on selle tembeldanud, sorteerinud ning saajani toimetanud.

Postkaart on aegumatu

Head soovid veebis kestavad vaid siin ja täna. Postkaart on aegumatu, andes võimaluse saajal saadut meenutada ka aastate pärast.