Kevadised soodustused kolisid veebipoodidesse

Pole kahtlustki, et see kevad on tulnud teisiti. Igaüks on pidanud tegema oma elus väikesemaid või suuremaid ümberkorraldusi, et hoida nii enda kui teiste tervist. Selle asemel, et igakevadistest soodustustest osa saamiseks kaubanduskeskustes uudistada, saame nüüd seda teha hoopis ohutult ja kodust lahkumata. Ja mis kõige mugavam – kõik ostud saab turvaliselt ja kontaktivabalt kätte lähimast pakiautomaadist!

Omniva_Instagram Nike e-poe cobranding_1080x1080px

Vaatamata kõigele on hea meel tõdeda, et trenni tegemine on endiselt au sees. Nippe ja nõuandeid koduseks treenimiseks jagatakse nii internetis kui ka televisioonis. Kuna paljudel meist on rohkem aega kodus trenni tegemiseks, siis on õige aeg ka spordivarustust täiendada. Kõikidele Nike’i fännidele on hea uudis www.teamsport.ee-l, kelle abiga saab praegu oma spordirõivaste kollektsiooni täiendada lausa 30% soodsamalt. Lisaks toob Omniva kõik üle 30 € ostud tasuta Sulle lähimasse pakiautomaati. Kampaania kestab kuni 12. aprillini.

90815463_3140651015955638_132858121742712832_o

Igaaastane kevadiste allahindluste tippsündmus – Stockmanni Hullud Päevad, kolis see aasta e-poodi www.crazydays.com. Hullult head pakkumised naiste-, meeste ja lasterõivastele ning ilu- ja kodukaupadele kestavad kuni 5. aprillini. Neist on võimalik osa saada üle Eesti, sest Omniva toimetab kõik ostud Sinu jaoks mugavaimasse pakiautomaati.

Rieker-Facebook-Omniva

Uueks hooajaks jalatsid leiad Riekeri e-poe suurest valikust. Kui kasutad sooduskoodi PST236 on tarne Omniva pakiautomaati tasuta! Kampaania kestab kuni juuni lõpuni.

Omniva_FBpostitus Weekendshoes2020_1180x838px_2Tuleval nädalal hoia silm peal ka Eesti suurimal jalatsite e-poel WeekendShoes.ee, kus vahemikus 6.-19. aprill on kogu kaup 25% soodsam. Kasuta võimalust ja leia hea hinnaga jalanõud ja riided kogu perele!

ostaeestimaist

Praegusel keerulisel ajal vajavad meie kõigi toetust ka tublid eesti disainerid ja käsitöölised! Osta.ee ostu-müügikeskkonna Eesti Disaini ja Käsitöö lehelt leiad palju andekaid tegijaid, keda saab soovikorral toetada nende tooteid soetades. Omniva toob kaubad Sulle lähimasse pakiautomaati eriti soodsa hinnaga!

Püsime terved!