Minu Omniva rakendus võimaldab kliendil määrata oma eelistatud pakikanali

Omniva soovitab välisriikidest saabuvad pakid suunata pakiautomaati. Suunamine toimub automaatselt, kui paki saaja määrab Minu Omniva veebilehel oma pakiautomaadi eelistused ja pakil on kirjas saaja telefoninumber.

Eelistuse lisamine aitab Omniva pakid suunata kliendi soovitud pakiautomaati. Eelkõige mõjutab eelistuste määramine välismaalt tulnud pakke, mis muidu saabuksid elukohajärgsesse postkontorisse. Määrates eelistatud asukohaks pakiautomaadi, tulevad telefoninumbrit kandvad välismaised pakid pakiautomaati.

Lisa kindlasti rohkem kui üks pakiautomaadi eelistus

“Pakiautomaadi eelistuste lisamine võtab aega paar minutit, aga säästab teid olukordadest, kus paki kättesaamine on raskendatud. Lisaks võimaldab see klientidel määrata viis eelistust, mis tähendab, et ka juhul kui ühte pakiautomaati enam pakke ei mahu, siis saame selle suunata järgmisesse sobivasse pakiautomaati,“ lisas Unt.

Pakiautomaadid on kättesaadavad kellaajast ja nädalapäevast sõltumata. Kõik Omniva pakiautomaatidest asub õues, kus inimesi on vähem ja nakatumise risk on madalam.  Pakiautomaatide puutetundlikke ekraane puhastatakse regulaarselt, kuid automaati saab kasutada ka ilma ühiskasutatavate pindadega füüsiliselt kokku puutuma: Omniva pakiautomaadi ekraan toimib ka kinnastega ning kauba eest tasumisel on kõikides automaatides võimalik kasutada kontaktivaba viipemakset.

IMG_9094

Kuidas määrata oma eelistus minu.omniva.ee lehel:

  • Mine leheküljele minu.omniva.ee ning vali ülevalt servast nupp “Eelistused”.
  • Logi sisse oma telefoninumbriga. Sisselogimiseks saadetakse sisestatud telefoninumbrile kinnituskood, mis tuleb veebilehel sisestada.
  • Seejärel täida oma kontaktandmed, mille alusel saab sinule kuuluvadi pakke tuvastada.
  • Viimaseks määra oma eelistused ja vajuta salvesta.

Iga klient saab valida 5 eelistatud pakiautomaati ja/või postkontorit. Paki
suunamisel valitakse kliendi esimene eelistus. Juhul kui see pole millegipärast võimalik (liiga suur pakk, pakiautomaat on täis, pakk vajab isikutuvastust vms.), siis
valitakse järgmine eelistus jne. Hiljem on võimalik samas keskkonna ka oma eelistusi muuta.

  • Kui Sulle on oluline saada pakk kätte: kindlast pakiautomaadist või postiasutusest – määra üks eelistus;
  • Kui Sulle on oluline saada pakk kätte võimalikult kiiresti – määra rohkem kui üks eelistus (sobivuse järjekorras).

Kui oled määranud mitu eelistust, siis suuname saadetise eelistuste järjekorras esimesse vabasse pakiautomaati või postiasutusse.

Mis juhul eelistusi arvesse võetakse?

  • Pakil olev mobiiltelefoninumber ühtib Sinu poolt meile antud mobiiltelefoninumbriga.
  • Pakk mahub pakiautomaati.
  • Paki kättetoimetamisel ei ole nõutud Sinu isiku tuvastamine.

Eelistuste määramise kohta saad rohkem lugeda Omniva kodulehelt.