10 tuntud ja vähemtuntud välismaist e-poodi

Selleks, et teil veebipoodide maailmas lihtsam orienteeruda oleks, toome välja kümme välismaist e-poodi, kuhu kindlasti kiigata tasub.

  1. ASOS on taskukohaste hindadega ja väga laia valikuga veebipood, mida paljud ostlejad peavad parimaks veebipoeks. ASOS koondab ühtekokku erinevad brändid ja trendika outfit’i leiab sealt iga ürituse jaoks.
  2. Zara on veebipood trenditeadlikule ostlejale, kes teab, mida tahab ning otsib trendikaid ja taskukohase hinnaga moeriided.
  3. Boohoo on üks maailma kiiremini kasvav e-kaubamaja, mis on oma oma kollektsioonidega alati ühe sammu ees ning pakub suures valikus riideid erinevateks üritusteks.
  4. Bershka müüb rõivaid, jalatseid ja aksessuaare eelkõige noortele. Tootevalik on disainitud stiilsetele noortele, kes hindavad vabadust ja loovust ning kes soovivad teistest mõnevõrra eristuda.
  5. Next on samuti väga laia valikuga veebipood, kust võib leida trendikaid rõivaid, aksessuaare ja jalanõusid igas vanuses inimestele.NL4_TXT_7
  6. Everything5pounds on erakordne veebipood, kus eranditult kõik tooted maksavad viis naela. Tänu laiale tootevalikule ning ühesele hinnale on veebipood kogunud paljud populaarsust nii Ühendkuningriigis kui ka laiemalt maailmas.
  7. Nasty Gal on üliedukas ja kiiresti laienev moekaupade veebipood, mille asutas tavaline teismeline tüdruk Sophia Amoruso. Pood pakub pakub laias valikus vintage’ist inspireeritud riideid.
  8. Missguided on pood, mida hindavad kõrgelt paljud veebipoodlejad, sest sealt leiab kõik, mis on sel hooajal kuum ja nõutud.
  9. Net-a-Porter on suurepärane ostukeskkond, mis pakub ostlejatele luksusmoe kaubamärkide parimat valikutja ja hooaja kuumimaid brände. Samuti tutvustatakse igal hooajal uusi tähti moemaailmas.
  10. Revolve pakub moekaupa enam kui 500 kaubamärgilt ning see veebipood on üks välismaiste influencer’ite lemmik.