Postkontor sinu koduuksel

Mida teeb üksikus metsatalus elav memm, kui tal on vaja postmarki osta, et ilmasõja ajal Kanadasse  rännanud naabritüdrukule sünnipäevakaarti saata või lapselapsele pakiga villased sokid teele panna? Üha sagedamini ei võta ta selleks ette teekonda postkontorisse, vaid kutsub postkontori enda juurde koju.

Keskustest kaugel elavate, eakate või oma liikumises ühistranspordist sõltuvate inimeste jaoks on postiteenuste kodus tarbimine mugav lahendus, sest kirjakandja toob kokkulepitud ajal kõik vajaliku ukselävele kätte. Samuti on teenus populaarne lastega kodus olevate lapsevanemate seas – põnnidega postkontoriteele asumine, isegi kui teha seda autoga, on ju paras ettevõtmine. Samas pole nende jaoks probleem olla päeval kodus, kui kirjakandja tuleb.

Teenuse veelgi laiemaks tutvustamiseks avas Eesti Post uue veebikeskkonna omniva.ee/KirjakandjaKoju, mille kaudu saavad maapiirkondade elanikud kutsuda omale koju kõiki postkontori teenuseid pakkuva kirjakandja.

Veebilehe kaudu saab märkida, milliseid postkontori teenuseid soovite oma koduuksel täpselt kasutada. Kirjakandja saab tuua teile marke, vormistada koos teiega ajalehtede ja ajakirjade tellimusi või panna teie eest kirjad teele. Sarnaselt postkontorile saavad kliendid kodus kirjakandja vahendusel tasuda oma arveid ja võtta vastu postkontorisse saabunud pakke.

Oluline on rõhutada, et antud teenus on tasuta kõikidele maapiirkonna elanikele, kelle jaoks on postkontor kaugemal kui 5 kilomeetrit. Kui inimene asub postkontorile lähemal kui 5 kilomeetrit, on osadel koju tellitavatel teenustel täiendav tasu.

Lisaks uuele veebilehele saab antud teenuse kohta lisainfot uurida ja kirjakandja koju tellida Eesti Posti klienditeeninduse kaudu e-kirja teel info@omniva.ee või helistades telefoninumbrile 661 6616.