Kerli Karpelin: Olen 4 aasta jooksul töötanud 3 ametikohal ja see näitab, et Omniva pakub kiiret arenemisvõimalust!

Miks valisid tööandjaks just Omniva ning mis Sulle Omnivas meeldib/ei meeldi?

Omnivasse tööletulek oli tegelikult puhas juhus, kui mulle jäi 2016. aastal silma andmesisestaja töökuulutus. Mind kutsuti proovipäevale, töö, inimesed ja õhkkond mulle meeldisid ja nii ma Omnivas alustasingi. Andmesisestaja töö kõrvalt tegin ka veidi konsultandi tööd ning mingil hetkel vabanes konsultandi töökoht ja kuna ma olin seda tööd juba veidi kõrvalt proovinud, pakuti mulle jätkata konsultandina. Täna olen arvekeskuse peakonsultant.

Kuna alustasin tööelu suhteliselt hilja, siis Omniva oligi minu esimene töökoht ja pean tunnistama, et olen suur Omniva fänn. Nimelt olen 4 aasta jooksul töötanud 3 ametikohal, mis näitab, et Omniva pakub kiiret arenemisvõimalust, aga ka kindlustunnet. Lisaks olen ma võib-olla vastupidiselt kellelegi teisele Pallasti maja söökla suur külastaja ja menüüga igati rahul.

Oled Omnivas infoäri peakonsultant. Mis Sulle infoäris meeldib?

Infoäri on tehniline valdkond, kus kõik on pidevas muutumises ja arengus. Mul ei ole kunagi olnud tunnet, et nüüd ma tean absoluutselt kõike – kogu aeg on midagi uut juurde õppida.

Konsultandi töös on vaja kindlasti palju kannatlikkust. Kas oled hea närviga?

Arvan, et olen hea närviga, kuna olen õppinud tegelikult pedagoogiks – olen hariduselt geograafia -ja bioloogia õpetaja. Oma praktiga tegin Tallinna 32. keskkoolis ning kuigi ma ise ei olnud endaga rahul õpetajatöös, siis praktika lõpus kuulsin, kuidas õpilased lootsid, et minust saabki nende õpetaja. Kuna õpetaja amet eeldab ka kannatlikkust ja probleemide lahendamist, siis usun, et see tuleb praegu mulle kasuks ka konsultandi töös.

Kas Sa õpetaja ameti peale ei ole nüüd uuesti mõelnud?

Ei ole. Esialgu meeldib mulle õpetada ja koolitada rohkem täiskasvanuid kui lapsi.

Mis on Sinu töös olnud kõige suurem väljakutse?

Kõike suurem väljakutse oli minu jaoks konsultandina töö alustamine, kuna mul puudus kogemus kliendisuhtluses. Pidin leidma endas julguse, et võõraste inimestega telefoni teel suhelda ja teemadel, mis tol hetkel ei olnud kõik ka minu jaoks läbinisti selged.

Mida hindad oma tiimis ja tiimitöös?

Hindan seda, et oleme tihedalt suhtluses ja arutame koos kliendi muresid. Toetame ja abistame teineteist ning leiame alati viisi, kuidas mured saaks lahendatud ja kliendid oleksid rahul.

Mida arvad infoäri eraldumisest iseseisvaks ettevõtteks?

Usun, et see on tore, et saame uue hingamise. Eraldumine annab meile võimaluse ellu viia mõned kauaaegsed ideed ning saame teha asju kiiremini, paremini ja teistmoodi.

Mis Sul peale töö veel silma särama paneb?

Olen pärit Ida-Virumaalt, kus mul on väga tore ja toetav perekond, kes mind alati külla ootab. Mul on ka mõnevõrra võib-olla haruldane hobi, nimelt mängin meeskondlikke arvutimänge aktiivselt juba viimased 10aastat. Meil on selleks oma tiim. Paljud arvavad, et arvutimängud on teismeliste ja laste maailm, aga ei, tegelikult väga palju täiskasvanud inimesi mängib vabal ajal arvutimänge.

Kuna alustasin tööelu suhteliselt hilja, siis Omniva oligi minu esimene töökoht ja pean tunnistama, et olen suur Omniva fänn. Nimelt olen 4 aasta jooksul töötanud 3 ametikohal, mis näitab, et Omniva pakub kiiret arenemisvõimalust, aga ka kindlustunnet. Lisaks olen ma võib-olla vastupidiselt kellelegi teisele Pallasti maja söökla suur külastaja ja menüüga igati rahul.