7 kingiideed isadepäevaks

Juba 8. novembril on isadepäev. Siin on 7 soovitust, mida sel puhul isale kinkida.

Pealamp 

Kui varem oli pealamp vaid seiklussportlaste kasutuses, siis nüüd on see praktiline abivahend massidesse levinud. Pealamp on ideaalne vahend kui isal on vaja näiteks

  • hämarast kuurist või hoovist küttepuid tuua;
  • keldrist moosipurke otsida;
  • garaažis autot või mootorratast putitada;
  • teel olles autorehvi vahetada;
  • matkal olles telgis toimetada.

    Sinu isal veel pole pealampi? Hangi see Matkaspordist.

Sportlikud matkatossud

Sama praktiline on ka järgmine soovitus – sportlikud matkatossud. Need on mugavad jalatsid, mis kaitsevad jalgu praegusel märjal ja porisel ajal. Lisaks näevad moodsad matkatossud nii viisakad välja, et nenega on isal mugav jalutada kasvõi Tallinna vanalinnas!

Mis saab siis, kui kingitud matkatossud on vale suurusega? Ära muretse, e-poest ostes saad toote alati lihtsalt ümber vahetada või tagastada!

Vali oma isale matkatossud WeekendShoes e-poest.

Pardakaamera ehk videoregistraator

Kas sinu isa on tavaliselt see, kes tervet peret ringi sõidutab? Kui jah, siis võiks ta hinnata pardakaamerat, mis erilised või ootamatud olukorrad liikluses salvestab ja annab võimaluse neid hetki hiljem ka teistega jagada.

Leia sobiv autokaamera Euronicsist.

Mihkel Raua uus raamat “Võtku homme mind või saatan”

Mihkel Raud on mees ja isa, kes oskab kaasahaaravalt kirjutada. Tema raamatuid loevad mõnuga nii mehed kui naised, noored ja vanad. Oma uues raamatus lahkab ta suhete loomise, hoidmise ning lõhkumise kunsti – humoorikas ja mihkelraualikult mahlases stiilis lugemine.

Osta Mihkel Raua uus raamat Apollost.

Tuttpüti margiga särk

Eesti aasta lind tuttpütt sai oma margi, Sinu isa võib saada tema margiga särgi! See on vahva kingitus kõigile margi-, linnu- ja särgisõpradele!

Tuttpüti margiga särgi saab osta Omniva e-poest.

D-vitamiin

D-vitamiinil on meie kõigi kehas oluline. Teadupoolest tugevdab see immuunsüsteemi ja aitab terve püsida. Täpsemalt võid selle kohta lugeda virtuaalkliinik.ee lehelt.  Kuna D-vitamiini peamine allikas on päike, mida Eestis talveperioodil tihti ei näe, siis peaksime me kõik D-vitamiini toidulisandeid tarvitama. Sinu isa samuti!

Aita oma isal terve püsida ja kingi talle D-vitamiini.

Kvaliteetaeg – veeda päev koos isaga!

Parim kingitus on mõnusalt koos veedetud aeg. Pühapäevahommikul söö kõht koos isaga pannkookidest, pudrust või muust meelepärasest täis, pange ilmastikukindlad riided selga ja uued matkasaapad jalga ning minge koos õue! Millal käisite viimati koos Kadrioru pargis, Taevaskojas, RMK matkaradadel või mere ääres?

Kui sul pole 8. novembril võimalik isaga kohtuda, siis saada kingitus tema jaoks lähimasse Omniva pakiautomaati. Isale lähima automaadi leiad siit! Kui kasutad minu.omniva.ee keskkonnas paki vormistamisel sooduskoodi MINUOMNIVA, siis on kingituse saatmine tervelt 15% soodsam!