Mida teha lastega jõulude eel: Saatke koos Jõuluvanale kiri

Jõulud eelne aeg sobib suurepäraselt selleks, et üheskoos meelde tuletada ja õppida, kuidas käib paberil kirja saatmine. Eesti Post pakub jõulukuul lastele võimalust saata jõuluvanale oma kingisoovid kujundatud soovide lehel. Lisaks soovide nimekirjale on jõulukomplektis ka ümbrik, millega kiri kirjakastist teele saata. Saadetud soovide kirjale saab iga laps ka jõuluvanalt vastuse koos väikese üllatusega.

Eesti Posti eraklienditeeninduse juhi Alice Vood sõnul kuulub jõuluvana kirja komplekti jõulusoovide nimekiri, ümbrik, millel on juba eelmakstud mark peal ja lisaks ka personaliseeritud vastuskiri jõuluvanalt, mis saabub otse kodusesse postkasti. „Iga laps saab tunda nii kirja saatmise kui ka saamise rõõmu, sest oma kirjale tasub oodata jõuluvanalt vastust koos väikese kingitusega,“ rõõmustas Alice Vood.

Kindlasti tuleb meeles pidada, et kiri jõuluvanale tuleks posti panna hiljemalt 14. detsembriks – nii on kindel, et kirjad saavad enne Jõululaupäeva jõuluvanalt vastuse. „Kui juhtub, et saadetud soovide nimekiri jõuab meieni hiljem või laps unustas selle teele panna, siis ei pea muret tundma. Paneme omalt poolt jõuluvana vastukirja ikka juba 15. detsembril teele,“ lubas Alice Vood.

,,Selleks, et kirja saatmine oleks võimalikult mugav, oleme paigaldanud 14 jõulukirjakasti suurematesse kaubanduskeskustesse üle Eesti. Kõik kirjakastid, kust oma soovide nimekirjad teele panna, leiab Omniva kodulehe kaardirakendusest,’’ selgitas Vood.

Rohkem infot jõuluvana kirja komplekti kohta leiab Omniva e-poest.