Perepildiga pühadetervitus lähedastele ja tuttavatele

Eestis on juba mitu aastat populaarsust kogumas trend, kus enne jõulupühi tehakse kogu perega fotograafi juures kenad pildid, mida siis sotsiaalmeedias kõikide tuttavatega jagatakse. Kes ei oleks neid oma Facebooki või Instagrami uudisvoos näinud ja mõelnud, et võiks ise ka proovida.

Kui selleks aastaks on lemmikfotograafi juures ajad täis, siis minge perega näiteks loodusesse ja korraldage ise üks lõbus fotosessioon. Kui aga jõudsid juba pildid ära teha, siis tasub mõelda sellele, kuidas need jõuaksid inimesteni, kes nii vilunud sotsiaalmeediakasutajad ei ole – vanaemad, vanaisad, vanaonud ja -tädid või see üks sõber, kes peab parasjagu nutiseadmetest paastu.

Uuri välja nende aadressid ja saada oma kaunis foto koos jõulutervitustega neile postkaardina otse Omniva e-poest.

Omniva e-poes saad kujundada oma fotodest postkaardi, lisada südamlikud jõulusoovid ja panna see kohe teele. Pole vaja muretseda, et kust leida margid või lähim kirjakast, sest kaardi postitamise eest hoolitseb Omniva.

Iseäranis mugav on jõulukaartide saatmise teenus siis, kui adressaate on palju. Nii hoiad kokku oma aega ja saad rahulikult keskenduda pühade ettevalmistustele pereringis, pidades samal ajal meeles ka lähedasi, kellega sel aastal kohtumine keerulisem.