Eesti Posti emissioonikomisjon valis 2020. aasta kaunimaks margiks WRC Rally Estonia margi.

​Juuli viimasel päeval ilmuski eelmüüki WRC Rally Estonia mark, mille ametlik ilmumiskuupäev oli 4. september. Täpselt aasta tagasi sai Eesti endale esimesed autoralli maailmameistrid (Tänak, Järveoja) ja margi ilmumine oli Eesti Postis päevakorral juba siis.

Kui selgus, et Rally Estonia saab maailmameistrivõistluste etapi korraldamise õiguse, võttis Eesti Post teema uuesti päevakorda. Lõpuks loodud kujundus iseloomustab seda saavutust ja sündmust kõige paremini.

Kuna margid levivad päevadega üle maailma, siis oli oluline näidata kahte ajaloolist sündmust koos. Eelkõige sõiduvahendit, mis meie rallimeistritele selle tiitli tõi ja samuti seda keskkonda, kus ralli toimub – heas mõttes tüüpilist Lõuna-Eesti loodust: kuldsed viljapõllud, tolmavad kruusateed, metsad ja järved.

Marki on jätkuvalt võimalik soetada ka e-poest!