Suveakadeemia alustab uute noorte värbamisega

Eelmisel nädalal käivitasime värbamiskampaania 2021 Suveakadeemiasse, mis kestab sel aastal 28.06 -19.08. Tore, et sellest ettevõtmisest on Omnivas saamas äge traditsioon, kus noortel on võimalus kätt proovida erinevatel ametikohtadel.

Tänavu on võimalus 15 noorel panna end proovile 11 erinevas töölõigus ning sellele lisaks toimivad omnisellidele – just nii me Suveakadeemia osalejaid nimetame – igal nädalal seminarid ja erinevad grupitegevused. Töö saab toimuma peamiselt 3 asukohas – Rukki tee logistikakeskuses, Pallasti majas ja Jõgeva kliendikeskuses (töö vastavalt töölõigule, seminarid Rukkis ja Pallastis). 

Lisaks tööle ja seminaridele on võimalus noortel täita projektide käigus erinevaid liikuvaid projektiülesandeid. Samuti sisaldab programm töövarjutamist ehk kõik noored saavad vähemalt 1 korral võimaluse olla töövarjuks enda poolt vabalt valitud ametikohal. Ja mis veel – noortel on võimalus suvel teenida 620 €/kuus (bruto).

Lubame ohtralt koosolemise rõõmu, vabaajategevusi ja sporti!

Sel suvel on meil pakkuda noortele järgmised töölõigud:

 • Päevane sorteerimine – 2 kohta
 • Kliendikeskus (Jõgeval) – 3 kohta
 • Tallinna kullerpunkt – 1 koht
 • Müügiosakond – 1 koht
 • Tolliteenused –  1 koht
 • Rahvusvaheliste saadetiste vastuvõtt – 1 koht
 • Rahvusvaheliste saadetiste eksport ja import – 1 koht
 • Kliendisuhted – 1 koht
 • Erakliendi segment – 1 koht
 • Reguleeritud segment – 2 kohta
 • Turundus- ja kommunikatsiooniosakond – 1 koht

Ootame huvilisi ja soovijaid ja usume, et leiame ka sel aastal aktiivsed ja toredad noored, keda juhendada!

Saada sooviavaldus Tallinnas osalemise kohta siin.

Saada sooviavaldus Jõgeval osalemise kohta siin.