Prisma Peremarket näitas augusti parima otsepostiga, et nende koolikampaania oli klass omaette

Omniva valis augusti parimaks otsepostituseks Prisma Peremarketi koolikampaania reklaamlehe, mille eesmärgiks oli jõuda inimesteni sõnumiga, et Prismast saab kõik kooliks ja igaks elujuhtumiks vajaliku korraga ühe katuse alt.

Omniva reklaamlahenduste juhi Kristi Purge sõnul on Prisma poolt inimestele saadetud reklaamleht hea näide sellest, kuidas läbimõeldud hooajaline kampaania koos oskusliku teostusega jääb silma ja meelde. Parima otseposti konkursi žürii hindaski konkreetse reklaami puhul seda, et tabatud oli kolme väga olulist aspekti – ajakohasus, pilkupüüdev disain ja humoorikas lahendus.

Prisma Peremarketi turundus- ja kommunikatsioonidirektor Liina Pärlin ütles, et kampaaniat saab edukaks pidada. ,,Koolikampaania kestis 10.08-5.09.2021 ning otseposti saatsime välja kohe kampaania alguses. Sellel aastal alustati väga varakult koolikaupade ostmist, kuid oli näha, et mitmekordseks kasvas müük augusti 2. nädalast, mil alustasime kampaania kommunikatsiooni ja saatsime välja otseposti. Teise suurema hüppe tegi koolikaupade müük augusti 4. nädalal. Kokku kasvas koolikaupade müük võrreldes eelmise aastaga 2,5 korda,’’ rääkis Pärlin kampaania ja reklaamkanalite edust.

Augusti parima otseposti auhinnaga tunnustame lisaks Prisma Peremarketi tiimile ka nende partnerit, agentuuri TBWA/Helsinki, kes töötas välja kampaania loovidee. Hindamise aluseks võtab Omniva otseposti efektse disaini, silmatorkava sõnumi ja lahenduse sobivuse otseposti formaadiga.

Augustis kasutas otseposti kanalit 91 klienti, kes saatsid 231 erinevat otseposti materjali.