4 üllatavat lahendust otseposti maailmast

Otsepost ei ole ainult reklaamlehed ja lihtsad flaierid, vaid kanal, mis annab turundajatele vabad käed ükskõik kui pööraste ideede teostamiseks. Meil on rõõm kanda inimeste postkastidesse otseposti, mis paneb oma läbimõeldud ja silmapaistva lahendusega kõigi silmad särama. Loodetavasti inspireerivad need 4 eriilimelist näidet ka Teie tulevasi turundustegevusi.

Hea näide sellest, et õigesti sihitud ja ajastatud otsepost töötab, ja seda ka ärikliendi puhul! Meie turundusjuhi nimele saabus adresseeritud otsepostina pakkumine saata pühadeks oma partneritele Labora seemnekaart. Kaart on toodetud taaskasutatud paberist ja lisaks sellele, et see näeb lahe välja, oli sellel veel üllatus varuks! Kaardi ühes servas olid kressiseemned, mille sai kasvama panna ja saame nüüd järgmistel kuudel nautida taime ilu. Lisaks loomulikult ka soe ja personaalne pöördumine ning visiitkaart ühenduse saamiseks. Ümbrikult ei puudunud ka jõulumark, mis oli jõululainele häälestumiseks kui kirss tordil.
Otsepost on andnud inspiratsiooni mitmete lauamängude valmimiseks ja need ei ole alati suunatud ainult lastele. Kui juba poliitreklaam võib olla lõbus ja mänguline, siis mõelge, kui laialdaselt võimalusi pakub otsepost erinevate teenuste ja toodete turundamiseks.
Optimist Creative’i poolt loodud kampaania läbivaks kontseptsiooniks oli (sõbra) soovitus, millega kutsusiti üles soovitama oma (t)ööloomadest tuttavaid või sõpru Klarvindueri öövahetusse tööle. Annelinna kortermajadesse tehtud otsepost rõhus lärmakatele naabritele – hotellidest tuttava uksehangeri stiilis trükise sai panna nende naabrite ukselingi külge, kes armastavad öösel pidutseda või niisama lärmi teha. Agentuuri sõnul oli otsepostituse mõte, et inimesed saavad öösel rahu, kui oma pidutsevad naabrid Klarvindueri öövahetusse tööle saata – naabrid saavad öösel üleval olla ning selle eest veel palka ka!
Kuna usume ka ise otseposti erilahenduste toimimisse, siis otsustasime neid proovida. Nimelt reklaamime kohalike omavalituste valimistel osalevatele kandidaatidele otseposti läbi adresseeritud otseposti erilahenduse.

Soovite otseposti erilahendusi ka oma ettevõtte, toote või teenuse turundamisel ära kasutada? Loe otseposti kohta rohkem www.omniva.ee/otsepost/ ja võta meiega ühendust e-kirja teel otsepost@omniva.ee