5 põhjust, miks alustada jõuluostude tegemisega juba oktoobris

Oktoobrikuu on toonud endaga kaasa sombused sügisõhtud. Ilmad hakkavad järjest külmemaks muutuma ning vaikselt hakkab põue pugema jõulusoojus. Kuigi jõulumeeleolu on veel vara tekkima, siis on hetkel parim aeg, et hakata aegsasti jõulupakke tellima, eriti kui on soov tellida jõulukink Hiinast, USAst või mujalt kaugemalt. Toome teieni viis põhjust, miks on just praegu õige hetk, et alustada ostlemist välismaistest e-poodidest.

  1. Saad paki varakult kätte

Pakimahud kasvavad igal aastal mitmekordselt, mistõttu võib rahvusvaheline lennutransport välismaistest e-poodidest jõulude eel pikemaks venida. Anna oma panus ning telli pakk õigeaegselt, et vältida ärevust, mis tuleneb suurenenud pakimahust tingitud tarneaegade pikenemisest jõulueelsel perioodil.

  1. Jääb aega mõtlemiseks, mida kinkida oma lähedastele

Kiiruga tehtud kingitus pole pooltki nii hea, kui üks hästi läbimõeldud kink. E-kaubandus annab suurema valiku parima kingituse leidmiseks. Kui tahad oma lähedasi üllatada, siis mõtle aegsasti, mis valmistab su lähedasele tõsiselt heameelt ning telli jõulukink varakult valmis. Kogu maailma e-poed on sinu päralt.

  1. Hoiad kulutused kontrolli all

Detsembrikuu on aeg, mil väljaminekud on tavapärasest suuremad. Selleks, et jõulud sinu rahakotti auku ei tekitaks, on hea alustada jõulukinkide tellimist juba oktoobrikuus. Miks mitte jaotada oma jõuludega seotud kulud kolme kuu peale ühtlaselt? Põhjaliku otsingu puhul on e-kaubamajadest võimalik leida tihtipeale soodsamaid pakkumisi kui tavapoest. Samuti tasub silm peal hoida sügisestel ostupühadel nagu e-esmaspäev, 11.11, Black Friday ja Cyber Monday, mil võid mõne kingituse kordades soodsamalt soetada.

Photo by Negative Space on Pexels.com
  1. Jõuad aegsasti end kurssi viia nippidega, mis aitavad tellida paki kohale muretult

Omnival on varuks mitmeid näpunäited, mis aitavad kaasa muretule saadetiste tellimisele ja kättesaamisele.

  • Telli jõulupakid juba varakult ja arvesta, et rahvusvahelised tarneajad pikenevad jõulude eel kogu maailma logistika- ja postiettevõtetes. Arvesta kaupmehe maksimaalsete võimalike tarneaegadega.
  • Tutvu tarnetingimustega – tasuta transpordiga jõuab saadetis kliendini aeglasemalt kui tasulise kullerteenusega. Näiteks Aliexpressi ostuplatvormil tasub valida tasuta tarne asemel ligikaudu pooleteist eurone Aliexpress Standard Shippingu teenus, millega jõuavad kaubad Eestisse võrdlemisi kiiresti, mõned koguni pooleteist nädalaga.
  • Pööra tähelepanu tagastustingimustele, et soovi korral tagastada mittesobiv toode.
  • Määra oma eelistatud paki kättesaamise kanalid minu.omniva.ee keskkonnas. Kui kõik tingimused on täidetud, siis võid ka oma rahvusvahelised pakid niimoodi pakiautomaati tellida.
  • Veendu, et tellitav kaup poleks keelatud ega eritingimustega saadetiste nimekirjas. Nimekirja leiab SIIT.
  1. Jätad oma jõuluaja rahulikuks ja stressivabaks

Kõige olulisem on lõpuks ikkagi see, et jõuluaeg oleks muretu. Paraku on hiliste jõulukinkide otsimisega jõulustress kerge tekkima. Selleks, et ära hoida jõulueelset paanikat, hakka jõulude ettevalmistustega varakult tegelema. Miks mitte alustada jõulukinkide tellimisega juba oktoobris.

Omniva soovib kõigile head ostlemist ning rahulikku meelt!