5 nippi, kuidas muuta ettevõtte kalender meeldejäävaks kingituseks

Kingituste leidmine on alati tõeline väljakutse – olgu saajaks lähedane sõber või auväärne koostööpartner. Ärikingituste puhul on oluline, et see oleks meeldejääv ja praktiline ning ei jääks saaja sahtlisse tolmu koguma. Üks äärmiselt praktiline ja soodne ärikingilahendus on kalender, mis leiab aastaringset kasutust.

Kuidas teha neist klassikalistest kontoritarvetest omanäolised kingitused?

Pea meeles, et kalendri kasutajaks saab su koostööpartner. Mõtle läbi, mida tahaksid talle öelda ja kuidas. Head kalendrit on mugav kasutada ja ilus vaadata. Ära jää lootma lihtsalt logole või peakontori pildile. Mõtle, mis on see, mida su partner järgmised 12 kuud näha sooviks.

  • Kalendri kujunduse kaudu tuletad kliendile end igapäevaselt meelde. Kasuta saaja jaoks huvitavaid infokilde ettevõtte tegevuse kohta ja illustreeri neid pilkupüüdvate infograafikutega. Kui ettevõttel on pikk ja väärikas ajalugu, siis too seda esile fotode ja arhiivimaterjalidega.
  • Tutvusta oma tooteid või teenuseid. Eriti hea planeerimise korral võib lisada kampaaniate infot või koguni sooduskoode.
  • Kui ettevõtte tegevus on hooajaline, siis tasub kalendrisse ülesse märkida, millal on kliendi jaoks õige aeg päringute ja ettevalmistuste tegemiseks.
  • Lisa kalendrisse info ettevõtte teiste infokanalite kohta sotsiaalmeedias ja veebis. Kajasta kalendris kujutatud teemasid aasta jooksul ka teistes kanalites.
  • Kõige muu juures ei tohi siiski unustada, et kalendrit peab olema mugav ja lihtne kasutada. Kontoritarbena kehtib kalendri kohta tõde, et ebamugav tööriist tekitab kasutajas negatiivseid emotsioone, mida keegi oma brändiga siduda ei soovi.

Kui meeldejääv kingitus valmis saab, siis tuleb mõelda ka selle üleandmise peale

Kalendrite saatmise peamisel hooajal ehk detsembris ja jaanuaris toimetab Omniva suuremõõdulise kalendri otse Su koostööpartneri kontorisse ning kui see peaks pühade tõttu või muul põhjusel suletud olema, saab väiksemad ehk tavamõõdus kalendrid jätta saaja postkasti. Omniva on rõõmuga abiks nii kalendrite pakendamisel, adresseerimisel kui ka saajani toimetamisel. Uuri lisa omniva.ee/kalender