Ilusaimad jõulutervitused tulevad postiga

Detsembri keskpaik annab märku, et jõulud on varsti kohal. Just praegu on õige aeg panna posti jõulukaardid, et head soovid jõuaks saajani enne jõule.

Käsitsi kirjutatud kaart või kiri on nii saaja kui saatja jaoks väärtuslikum ja näitab, et oma lähedaste peale on mõeldud, aega leitud ja teele pandud tõsiselt mõeldud jõulusoovid. Traditsiooniline paberist jõulukaart on kordades isiklikum kui telefonist saadetud sõnum, tavaline e-kiri või chati-aknas vahetatud jõulusoovid.

Erilisust lisa enda kujundatud postmargiga

Oma jõulukaardi või –kirja saab veelgi erilisemaks ja meeldejäävamaks muuta, kui tellida Omniva e-poest enda valitud pildiga postmark ja postkaart. See on vahva võimalus jagada oma elu värvikamaid hetki sõprade ja lähedastega. Omniva e-poes on müügil lai valik postkaarte ning ka selleaastased jõulumargid, mis sobivad samuti ideaalselt jõulusoovide saatmiseks. Kõik vajaliku kaardi- ja kirja saatmiseks saab mugavalt Omniva e-poest tellida endale koju postkasti või lähimasse pakiautomaati.

Kaart kirjutatud, postmark olemas – mis edasi?

Selleks, et jõulusoovid jõuaks kiirest õige inimeseni, tasub meeles pidada järgmist.

• Ümbrikule või kaardile tuleb loetavalt kirjutada õige aadress ladina tähtede ja araabia numbritega.

• Aadress peab sisaldama õiget sihtnumbrit, mille leiab Omniva kodulehe sihtnumbri otsingust.

• Saates kirja või kaarti välismaale tuleb kindlasti lisada saaja riik inglise või prantsuse keeles.

• Õiges vääringus postmark kleebitakse alati ümbriku või kaardi ülemisse paremasse nurka. Eesti-sisese kirja hind on 0,90€ ja välismaale saates 1,90€.

• Kindlasti tasub jälgida ka kirjakasti peale märgitud tühjendamisaegu – just siis alustab kasti potsatanud kiri või kaart teekonda saaja poole. Jõulusoovid tasub teele panna võimalikult varakult, kuid viimane aeg riigisiseste jõulusoovide teele panemiseks on 21. detsember.