Bolt proovis otseposti maagiat ja võitis detsembri parima otseposti tiitli

Detsembri parima otseposti tiitli võitis Eesti ükssarvik Bolt, kes kutsus inimesi ülesse proovima Bolt Marketi maagiat ning kasutas selleks nutikat ruutkoodi soodustuse lahendust.

Omniva reklaami teenusejuht Kristi Purge sõnul oli Bolti saadetud otsepost hea näide sellest, kuidas ühildada paberkandjal reklaam ja veebis ostlemine. ,,Materjalile on pandud kanalis saavutatud tulemuste mõõtmiseks ruutkood, mis annab kliendile 30% soodustuse tellimusest. See on üks lihtsamaid lahendusi, mille abil kampaania efektiivsust mõõta ja soovitame ka teistel e-poodidel ja osturakendustel Bolti eeskujul selliseid võimalusi kasutada,’’ ütles Purge. Lisaks jäi otseposti žüriile silma Bolti brändile omane kujundus, mida muidu ollakse harjunud märkama erinevates digikanalites, kuid see sobib suurepäraselt ka otseposti lahendusele. Sooduskoodiga flaier on hea formaat, mille abil saab tarbijani viia rohkem infot kui näiteks veebibänneril ning seda kasutas Bolt osavalt ära. Teenuse juures olulised eelised – kodulähedus, kiirus, soodne pakkumine – olid esitletud silmapaistvalt ja haaravalt.

Bolti turundusspetsialist Kertu Vill ütles, et otseposti reklaam oli nende jaoks tulemuslik, kuid kuna tegu oli nende jaoks esmakordse katsetusega antud kanalis, siis on kindlasti veel ka arenguruumi. Kuu parima otseposti auhinnaga tunnustab Omniva Bolti turundustiimi ja disaini meeskonda. Hindamise aluseks võtab Omniva otseposti efektse disaini, silmatorkava sõnumi ja lahenduse sobivuse reklaami formaadiga.

Detsembris kasutas otseposti kanalit 96 klienti, kes saatsid 250 erinevat otseposti materjali.