Vairāki sūtījumi vienā skapītī

Vairāki sūtījumi vienā skapītī

Lai pakomātā ievietotu pēc iespējas vairāk sūtījumu, pavisam nesen Omniva ieviesa iespēju klientiem saņemt vairākas paciņas vienā skapītī. Ja iepērcies dažādos internetveikalos, vai esi pamanījis šo jaunumu?

Kā tas darbojas?

Ja iepērkoties internetā kā piegādes galamērķi esi izvēlējies vienu un to pašu Omniva pakomātu, Tu saņemsi vairākus SMS par katru iegādāto sūtījumu, taču, ir svarīgi ņemt vērā, ka katrā īsziņā būs norādīts vienāds durvju kods.

SMS piemērs

Ja kādu no sūtījumiem nav iespējams ievietot jau pie esošajiem sūtījumiem vietas trūkuma dēļ, tad tas tiks ievietots citā skapītī, un Tu saņemsi SMS ar citu durvju kodu.
Saņemot sūtījumus, uzmanīgi seko līdzi tam, kas ir rakstīts uz Omniva pakomāta ekrāna. Uz tā tiks norādīts sūtījumu kopskaits, sūtījumu numuri un nosūtītāji, no kuriem tiek saņemti sūtījumi.

Jāpiemin, ka šis pakalpojums neattiecas uz pēcapmaksas sūtījumiem. Ja pakomātā ievietoti vairāki pēcapmaksas sūtījumi, kas adresēti vienam saņēmējam, katrs no sūtījumiem atradīsies atsevišķā nodalījumā un par katru sūtījumu būs jānorēķinās atsevišķi.

Pakomāta ekrāna piemērs

Cik ilgi sūtījumi gaidīs pakomātā?

Pēc katra nākamā sūtījuma ievietošanas pakomātā, skapītim atjaunojas glabāšanas termiņš uz 7 dienām. Taču atceries, lai pakomātā atbrīvotos vieta arī citiem sūtījumiem un piegādes noritētu raiti, lūgums izņemt savas paciņas pēc iespējas ātrāk.