Tagurpidi jõulude finaal: otsime parimaid jaanilaule!

“Jaanipäevaks kõrgeks kasvab rohi…”

Kes meist seda laulu ei teaks ja kes julgeb öelda, et see tempokas viis jalga tatsuma ei pane? 

Omniva Tagupidi jõulude kampaania pühadenädal ongi käes! 

Kuused on istutatud, kingitused edasi kingitud ja spetsiaalselt jaanipühadeks kujundatud Omniva kaardid saadetud. Neljanda, jaanipäevapidustustega lõppeva nädala puhul kutsume kõiki mõtlema just nendele lauludele, ilma milleta te jaanipäeva ette ei kujuta. Ning muidugi soovime, et te oma lemmikuid meiega ka jagaks! 

Postita meie Facebooki lehele oma lemmiklood ning meie paneme neist kokku playlisti, mille saad mugavalt juba pühade ajal ette võtta ja päevaks mängima panna. Võib-olla peidab seal end mõni täitsa uus ja alles klassikaks saamist ootav muusikapala või juba unustatud vana lugu, mida on tore taaselustada. 

Igihaljaid jaanilugusid pole ehk päriselt nii palju kui talviseid traditsioonilisi palasid, aga “Oh, keeruta-lennuta linalakk neidu!” viisijupp on ju sisuliselt suvine versioon “Küll on kena kelguga..” jõululoost? 

Või kui mõeldagi laiemalt suvele ja juba moodsamatele lugudele, siis ehk on sinu lemmik hoopis Getter Jaani ja Koit Toome “Valged ööd”? Või mõni nublu või reketi hea rütmiga ja humoorikas lugu? Ja kas Taukari “Seitsme tuule poole” pole mitte täiuslik suvehümn? Või üheksakümnendate klassikasse kuuluv Code One’i “Sellest saab meie suvi”? 

Paneme nüüd pead tööle, et jaanideks saaks kokku parim Eesti suvemuusika playlist. Kõikide osalejate vahel loosime välja bluetooth kõlari, et parim muusika saadaks ka suvistele seiklustele minnes!

Oma lemmikloo saad lisada meie Facebooki!


“Ütle, kust ma rada teha tohin – igal pool on noor ja õitsev hein!”

Häid jaanipühi!