Oktoobri parim otsepost hiilgas sisukusega

Keskkonnahoid ja jätkusuutlikkus on lisaks üleüldisele kõneteemale saanud ka ettevõtete väärtuste ja igapäevase toimimisloogika prioriteediks. Temaatiliselt on seekordseks kuu parimaks otsepostiks valitud Estonian Celli tellitud Keskkonnaleht.

Haavapuitmassi tootev Estonian Cell on Eesti suurim biogaasi tootja. Vastutustundlikule tööstusettevõttele omaselt on nende tegutsemise punaseks niidiks keskkonnasõbralik tootmine ja mõtteviis. Keskkonnaleht pakub lugejale konkreetset teavet, kuidas ettevõte päriselt oma sõnade taga seisab ja rohelisema tuleviku heaks töötab.

Otseposti žürii liige ja Omniva teenusejuht Kristi Purge sõnab, et Keskkonnalehe näol on tegu aktuaalse ja seejuures sisuka otsepostitusega. “Kuigi tegu on ettevõtte tegevusi tutvustava reklaammaterjaliga, pakub trükis lugejale ka laiemat teadmist, mis muudab otsepostituse saajale väärtuslikuks. Vaatamata teksti rohkusele on sisu lihtsasti hoomatav, millele aitab kaasa läbimõeldud ja kvaliteetse teostusega disain – infograafikud, pildid ja joonised. On saavutatud hea tasakaal ülevaatlikkuse ja põhjalikkuse vahel,” kirjeldab Purge žürii seekordset valikut.

Estonian Celli keskkonna- ja kvaliteedijuhi Kersti Lužkovi sõnul on Keskkonnalehe näol tegu iga-aastase infokirjaga ettevõtte tegemistest. “Keskkonnaleht on üheks võimaluseks tutvustada oma koostööpartneritele, kaaskodanikele ning ametnikele meie probleeme, saavutusi ja väljakutseid. Oleme saanud positiivset tagasisidet, et jagame infot ka kolmandate osapooltega. Visuaaliga on meid aidanud Miltton koos loovagentuuriga Pult,” kirjeldab Lužkov otseposti tagamaid.

Kuu parima otseposti auhinnaga tunnustame Estonian Cell AS-i ja nende partnereid, kes vastutasid idee, kujunduse ja sõnumi loomise eest. Hindamise aluseks võeti otseposti efektne disain, silmatorkav sõnum ja lahenduse sobivus reklaami formaadiga. Oktoobrikuus kasutas otseposti kanalit 91 klienti, kes saatsid 250 erinevat otseposti materjali.