Cramo tõi maikuu parima otsepostiga inimestele rõõmu ja häid pakkumisi

Maikuu parima otsepostituse tiitli sai ehitusseadmete ja –masinate rendiga tegeleva ettevõtte Cramo reklaamtrükis.

,,Cramo reklaam tõi oma nutika ja naljaka sõnamänguga naeratuse kõige otseposti žürii liikmete nägudele,’’ selgitas Omniva reklaamlahenduste juht Kristi Purge reklaampostituse võidu tagamaid. ,,Puhas ja minimalistlik kujundus lasi postituse tekstipoolel särada. Lisaks oli flaieril ka sooduskupong, mis võimaldab mõõta selle efektiivsust,’’ lisas Purge.

Cramo turundus- ja kommunikatsioonijuhi Kaidi Talseni sõnul oli tegu nende esimese otseposti katsetusega. ,,Katsejänesteks valisime 3 postituspiirkonda, kus asuvad meie rendipunktid. Kuna meil on spetsiifilisem tegevusvaldkond, siis oleks patt otseposti toimet teiste ettevõtete kogemuse põhjal hinnata. Tuleb ikka ise ära proovida ja siis järeldusi teha,’’ kirjeldas Talsen, miks otsustati otseposti kasuks.

Talsen ootab huviga kampaania tulemusi, et näha, kuidas see toimis. ,,Kuna üldise reklaampostituse tulemusi mõõta on keeruline, siis otsustasime trükisele lisada sooduspakkumise, mis eeldab konkreetse piirkonna rendipunkti kohale tulemist ja flaieri ettenäitamist. Nii on reklaami otsese mõju mõõtmine üsna lihtne. Kaudsema mõju hindamine on printreklaamide puhul alati keerulisem – võime ainult loota, et need, kes reklaamiga rendipunkti ei tulnud, teadvustavad Cramo brändi nüüd pisut eredamalt,’’ ütles Talsen.

Mai parima otseposti auhinnaga tunnustame lisaks Cramo tiimile ka nende partnerit, agentuuri Tabasco, kes on reklaami idee ja kujunduse taga. Hindamise aluseks võtab Omniva otseposti efektse disaini, silmatorkava sõnumi ja lahenduse sobivuse otseposti formaadiga.

Mais kasutas otseposti kanalit 87 klienti, kes saatsid 250 erinevat otseposti materjali.