Tava atslēga veiksmīgam interneta veikalam

E – komercijas apjomi turpinās pieaugt 2019. gadā. Arī mēs Omniva veltīsim laiku un pūles šogad, lai palīdzēt Jūsu biznesam augt straujāk. Tieši šī iemesla dēļ, pagājušā gada nogalē sākām piedāvāt Omniva Checkout risinājumu, ko sekmīgi sākuši izmantot pirmie mūsu klienti.
Ar Omniva Checkout Jūs koncentrējaties uz savu produktu, mēs parūpēsimies par maksājumu apstrādi un piegādi.

Jūsu ieguvumi

1. Iespēja jūsu pircējiem veikt apmaksu ar lielāko banku internetbankām (banklink) Latvijā un Baltijā, Visa & Mastercard kartēm;
2. Nodrošināt pircējiem ērtāko preces saņemšanas veidu – Omnivas pakomātu vai Omniva kurjerpiegādi;
3. Iekļauta preču atgriešana politika;
4. Ērti lietojams tirgotāja maksājumu portāls, kur sekot līdz maksājumu plūsmai, atgriezt maksājumu ar vienu klikšķi;
5. Bez reģistrācijas maksas (slēdzot līgumus ar bankām tas izmaksātu vismaz 487,92 € atbilstoši banku cenrāžiem 24.01.2019)
6. Pats galvenais – E – veikalos, kuri jau izmantot Omniva Checkout risinājumus, veicot pirkumu, pircējiem vairs nevajadzēs papildus norādīt piegādes un maksājuma informāciju – tā vienmēr būs jau norādīta.

Kā sākt izmantot Omniva Checkout?

chekout kā lietot

1. Viens līgums un viena integrācija;
2. Viens konts (nav jāatver konts vairākās bankās); 
3. Aizpildiet pieteikumu ŠEIT un pirms līguma parakstīšanas, saņemiet pieeju mūsu testa kontam, lai izmēģinātu mūsu risinājumu.

Jūsu interneta veikala integrācija ar Omniva Checkout

Esam izstrādājuši gatavus Omniva Checkout moduļus lielākajām interneta veikalu platformām kā WooCommerce, PrestaShop, OpenCart. Šie moduļi ir visātrākais un vieglākais veids interneta veikala integrācijai ar Omniva Checkout. Instalācija un konfigurācija neaizņems daudz laika un neprasa padziļinātas zināšanas programmēšanā.
Ja neizmantojat nevienu no augstāk minētajām platformām, tad priekš Jums mums ir izstrādāts un detalizēti aprakstīts Omnivacheckout API.
Lai uzzinātu vairāk par Omniva Chekout pakalpojumu, sazinieties ar mums!